ЖИТТЯ

Конфлікт з квартирантами та колишнім чоловіком: як минуло 15 квітня для поліції Переяслава

За добу 15 квітня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:10. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що тиждень тому на подвір’я проникли та викрали 10 000 доларів, які лежали в сумці на столі. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

13:44. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що в нього стався конфлікт з квартирантами, які відмовлялись покидати квартиру. Конфлікт врегулювали мирним шляхом, від написання заяви та пояснень учасники події відмовились.

17:40. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що почув в лісі постріли з рушниці. Інформація не підтвердилась.

20:10. Переяслав. Поліції повідомили, що на зупинці біля аптеки лежав чоловік. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що місцевому жителю стало погано. Йому надали допомогу працівники екстреної медичної допомоги.

16 квітня. 00:37. Заявниця повідомила поліції, що в неї стався конфлікт з колишнім чоловіком через, те що він не хотів покидати її дім. Конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Нагадаємо, що 14 квітня у Переяславі в жінки зламали сторінку в Telegram та шахраї просили кошти від її імені. Деталі, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору