ЖИТТЯ

У Переяславі в жінки зламали сторінку в Telegram та шахраї просили кошти від її імені

За добу 14 квітня переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:05. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що перерахувала 4000 гривень на карту сестри чоловіка. Але згодом дізналась, що сторінку в соцмережі Telegram з якої приходили повідомлення зламали і кошти відправила шахраям. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 190 ККУ (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) – карається штрафом від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років).

17:58. Переяслав. Поліції повідомили, що біля магазину лежав чоловік у стані алкогольного сп’яніння у свідомості. Прибувши на місце події, поліцейські підозрілих осіб не виявили.

18:32. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що в його паркан в’їхало авто “Нива” з обрізаним дахом та поїхало з місця події. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

21:41. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліцейські при поверхневій перевірці виявили у хлопця 2002 р.н., пакет з сухою рослиною зеленого кольору, зовні схожу на коноплю. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років).

Нагадаємо, що 14 квітня поліцейські знайшли чоловіка з Лецьок у Переяславі: він вважався зниклим із 8 квітня. Деталі, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору