ЖИТТЯ

Поліцейські знайшли чоловіка з Лецьок у Переяславі: він вважався зниклим із 8 квітня

За добу 13 квітня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:30. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що протягом ночі хтось зламав грати у магазині та викрав товар. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

10:24. Переяслав. Чоловік поскаржився, що зламали його сторінку у Facebook та від його імені розсилають повідомлення з проханням позичити гроші. Звернувся для інформування.

17:39. Переяслав. Жінка побачила, як чиясь автівка в’їхала в сосну. Прибувши на місце події, поліціянти виявили, що автомобіль зачинений, номерних знаків та водія немає. Автівку на евакуаторі забрали на штрафмайданчик.

22:34. Переяслав. Чоловік повідомив, що у його припарковане авто Renault Megane в’їхав Volkswagen Caddy. Зрештою факт ДТП не підтвердився, заявник написав заяву про нерозгляд повідомлення.

14 квітня, 6:32. Переяслав. Правоохоронці у місті виявили жителя села Лецьки (Циблівська ТГ), який вважався безвісти зниклим з 8 квітня. Чоловік жертвою злочину не став, його передали родичам.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині жінка отруїлась оцтом та потрапила до лікарні. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору