ГРОШІ

У молодіжному центрі “Зустріч” у Переяславі зроблять ремонт та обладнають його новими меблями

У молодіжному просторі “Зустріч” скоро розпочнеться ремонт. Що він передбачає?

Переяславський молодіжний центр “Зустріч”, який розміщується у першому корпусі Центру культури та мистецтв на вулиці Сковороди, 81, є частиною великої програми “Мріємо та діємо” від USAID та IREX. Нещодавно оголосили тендер на ремонт його приміщення. Там також з’являться нові меблі та техніка. Про це Інформатору розповів депутат міської ради, засновник молодіжного центру Андрій Іващенко.

У центрі планують виконати цілий комплекс робіт – обладнати пандус та інклюзивні санвузли, змінити електричне проведення, зробити смартофіс та багато іншого. Розраховують, що ремонт проведуть орієнтовно за два місяці. Передбачили на це 50 тисяч доларів, а окремо на нові меблі, техніку та обладнання – 22 тисячі доларів.

– У зв’язку з війною і з тим, що Київщина – небезпечний регіон, небезпекою повторного вторгнення та обстрілів, програма ремонтів молодіжних центрів була зупинена. Наш регіон не розглядали під ремонти. Проте працею, комунікацією, пошуками порозуміння ми з програмою все ж таки прийшли до того, що молодіжний центр показав свою спроможність, громада показала своє прагнення до розвитку, ми маємо довіру та заслужили це. Тому ми потрапили в когорту центрів, які виходять на ремонт, – розповів Андрій Іващенко.

Додав, що також відбудуться певні навчання щодо відгалуження молодіжної політики. Депутати міської ради, молодіжні працівники та лідери будуть проходити навчання щодо формування молодіжної політики в громаді, тобто це буде ще одна гілка співпраці з проєктом.

Раніше представники молодіжного центру написали грантовий проєкт і потрапили в програму “Мріємо та діємо”. За допомогою цього в Переяславській громаді відбулося багато різних активностей та напрямків діяльності для молоді. Цей проєкт – п’ятирічна програма, спрямована на створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме багато можливостей для розвитку молодіжної політики в громаді, реалізації власних мрій, підтримки громадських ініціатив, бачення розвитку країни та заохочення до втілення ідей.

Як взяти участь у конкурсі на надання ремонтних послуг для приміщень Переяславського центру культури

Компетентні та досвідчені підрядники можуть подати тендерну пропозицію на конкурс “Капітальний ремонт внутрішніх приміщень та вхідної групи Переяславського центру культури”. Запитання чи необхідні роз’яснення надсилайте на адресу grants.diemo@irex.org до 26 квітня 2023 року.  

Після цього IREX надішле копії своєї відповіді всім зареєстрованим учасникам тендеру у вигляді тендерного бюлетеня до 1 травня 2023 року, включно з описом запиту, але без зазначення його джерела.

Кінцевий термін подачі заявки – 10 травня 18:00 за київським часом. Надсилайте ваші комерційні пропозиції на електронну адресу: grants.diemo@irex.org. Деталі конкурсу – тут.

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили виставку дитячих робіт “Великодні дзвони”. Більше дивіться тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору