ЖИТТЯ

На Переяславщині затримали чоловіка, який перебував в розшуку за скоєння злочину

За добу 16 квітня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:40. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомі особи облили фарбою пам’ятник його покійної дружини. За цим фактом проводять перевірку.

18:18. Переяслав. Поліції повідомили, що пацієнт 35-40 років лікарні поводить себе неадекватно, перебуває у збудженому стані. Каже, що хоче стрибнути з вікна, якщо за палати піде його колишня дружина. Також сказав, якщо побачить наряд поліції, то теж вистрибне. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що факто самогубства не підтвердився. Працівники швидкої надали чоловіку допомогу.

19:54. Переяслав. Заявниця повідомила, що її авто Volkswagen Golf пошкодила невідома особа та зникла з місця події. За цим фактом склали схему ДТП, відібрали пояснення.

21:52. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліцейські затримали чоловіка 1982 р.н., який перебував в розшуку за скоєння злочину за ч. статті 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, каліцтво статевих органів, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

01:08. Семенівка (Студениківська ТГ). Поліцейські прибули на виклик щодо сварки між родичами, де хлопець 1998 р.н., добровільно видав суху подрібнену речовину, зовні схожу на канабіс. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 15 квітня у чоловіка стався конфлікт з квартирантами. Деталі, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору