ЖИТТЯ

П’яний чоловік їздив у Переяславі на тракторі: на нього поскаржився сусід

За добу 17 квітня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:32. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що хтось, пошкодивши вікно, проник до його сараю та викрав електроінструменти. Згодом стало відомо, що факт крадіжки не підтвердився.

17:32. Переяслав. На 44-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро патрульні зупинили чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявили згорток фольги з речовиною, зовні схожою на амфетамін. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:41. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки невідомі зняли 13 тисяч 750 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:06. Переяслав. Заявник поскаржився, що його сусід у стані алкогольного сп’яніння їздить вулицею на тракторі. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

18 квітня, 0:26. Переяслав. Чоловік повідомив, що у нього виник конфлікт із невідомими дівчатами у стані алкогольного сп’яніння. Врешті ситуацію вирішили мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині затримали чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння злочину. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору