ЖИТТЯ

Які кафе у Переяславі вже облаштовують літні майданчики

Підприємці Переяслава готуються до теплої погоди. Облаштовують майданчики відпочинку біля своїх закладів.

У Переяславі кафе “Euphoria”, що на центральній площі, та кафе-пекарня “BULKA”, що на вулиці Богдана Хмельницького поблизу Борисоглібської площі, обладнають біля своїх закладів так звані “об’єкти виносної торгівлі”, тобто столики, де у теплу пору зможуть відпочивати відвідувачі. Відповідний дозвіл ФОП Юденко Марина Олександрівна (“Euphoria”) та ФОП Черней Анастасія Євгеніївна (“BULKA”) отримали від виконкому міськради 18 квітня. Про це повідомляє Інформатор.

Дозвіл діятиме із квітня до листопада цього року. Підприємиці повинні укласти договір на вивезення твердих побутових відходів із ТОВ “Переяслав Буд”. Також мають дотримуватися санітарних, екологічних умов, благоустрою, охорони громадського порядку, пожежної безпеки.

На цьому ж засіданні виконкому ФОП Чемерис О.В. отримав дозвіл на розміщення пересувної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності у парку імені Тараса Шевченка. ФОП Устінову О.В. дозволили проводити благоустрій біля магазину на вулиці Богдана Хмельницького, 129/1. Як пояснив головний архітектор Петро Пурденко, там розміщений кіоск шаурми, поруч викладуть плитку та встановлять холодильник.

ФОП Столяренко О.В. проведе благоустрій біля кав’ярні “Чашка”, що на вулиці Богдана Хмельницького, 48. Знову ж таки архітектор розповів, що біля закладу від дороги зроблять красиву доріжку та встановлять кілька лавок.

Нагадаємо, що невдовзі після відкриття кафе-пекарні “BULKA” у Переяславі журналіст Інформатора побував там. Поділився враженням за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору