ЖИТТЯ

Як провести цей тиждень у Переяславі: афіша подій на 24-30 квітня

Як цікаво провести цей тиждень у Переяславі? Афіша подій.

Цей тиждень у Переяславі буде цікавим та пізнавальним. Для містян проведуть різноманітні тренінги. Також відбудеться зустріч із істориком Володимиром В’ятровичем. А ще можна буде завітати на концерти. Інформатор зібрав актуальні анонси.

МАЙСТЕР-КЛАС з НЕЙРОГРАФІКи

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, інформаційно-ресурсна зала “Чумацький шлях”

Коли: 24  квітня, 13:00

Ціна: безкоштовно

Тренерка, кандидатка психологічних наук Альона Іващенко проведе майстер-клас з нейрографіки. Ця арттерапевтична техніка допоможе розкрити себе, свою внутрішню силу, віднайти гармонію та радість.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ про ЕКОЛОГІю

Де: у дистанційному форматі на платформі Zoom

Коли: 26 квітня, 11:00

Ціна: безкоштовно

За співініціативи Університету Григорія Сковороди в Переяславі, Харківської гуманітарно-педагогічної академії та НІЕЗ “Переяслав” відбудеться ІІІ Всеукраїнський круглий стіл “Екологічні виклики та загрози в період російсько-української війни (до 37-річчя аварії на Чорнобильській АЕС)”.

Заплановані виступи науковців Людмили Воловик, Наталії Чернікової, Віталія Москальова, Олени Борзик, Ольги Молчанюк та інших. Детальніше про те, які теми розкриватимуть науковці, дізнавайтесь тут.

Долучитись можна за посилання в Zoom. Ідентифікатор конференції (Meeting ID): 792 3122 8383. Пароль (Passcode): uK50mW

ТРЕНІНГ про СТЕРЕОТИПи

Де: Центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 26 квітня, 14:00

Ціна: безкоштовно

У молодіжному просторі “Зустріч” проведуть цікаву та пізнавальну зустріч. Всі охочі можуть відвідати тренінг та дізнатись про факти, що вказують на хибність стереотипів та багато іншого.

НЕЙРОГРАФІКА. АЛГОРИТМ “БАГАТОЗАДАЧНІСТЬ”

Де: Центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 26 квітня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Альона Іващенко проведе ще один цікавий тренінг. Вам варто долучитись, якщо ви переповнені справами і завданнями, які навалються одночасно. Реєстрація на захід обов’язкова, це ви можете зробити за посиланням.

ЗУСТРІЧ ІЗ ВОЛОДИМИРОМ В’ЯТРОВИЧЕМ

Де: Університет Григорія Сковороди, конференц-зала імені Василя Сухомлинського

Коли: 27  квітня, 13:00

Ціна: безкоштовно

До університету завітає український історик, публіцист, політик, громадський діяч та колишній директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович. Під час зустрічі під назвою “Наша столітня. Коріння нинішньої війни з Росією” усі охочі спілкуватимуться з істориком про війну давнішню і сьогоденну.

ТАНЦЮВАЛЬНИЙ БУМ 

Де: Центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 28 квітня, 17:00

Ціна: безкоштовно

До Міжнародного дня танцю проведуть концертну програму за участі хореографічних колективів міста. Якщо ви хочете провести час весело та захопливо, то ця подія саме для вас.

КОНКУРС НА КРАЩИЙ РЕЦЕПТ КУЛЕШУ

Де: музей просто неба, вулиця Літописна, 61

Коли: 29 квітня, 12:00

Ціна: вхідний квиток для дорослих 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень.

У музеї просто неба на вас чекатимуть справжній куліш за п’ятьма рецептами приготування від найкращих господинь та кухарів-любителів, майстер-класи, ярмарок майстрів та різноманітні фотозони. Також проведуть збір коштів для потреб ЗСУ спільно з ГО “Серця Переяславщини”.

Концерт гурту “Дівчата”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 30 квітня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Вокальне тріо під назвою “Дівчата” виступить з благодійною концертною програмою “Все буде Україна”. Також проведуть збір коштів на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що 20 квітня у Переяславі відкрили виставку картин “Незлим тихим пензлем”. Авторка – журналістка Світлана Леонтьєва. Більше про це дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору