ГРОШІ

Придбайте будинок на Переяславщині: які зараз ціни

Власна оселя – мрія кожної родини. На Переяславщині можна купити гарний будинок.

Комфорт у багатьох асоціюється зі своєю домівкою. Якщо ви у пошуку ідеального житла, Інформатор дослідив ресурс olx та підібрав для вас кілька актуальних варіантів будинків на продаж на Переяславщині станом на кінець квітня.

ДВОПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають красивий двоповерховий цегляний будинок в районі п’ятої школи. Є всі необхідні комунікації, розвинена інфраструктура. Санвузол роздільний, високі стелі. Кухня-їдальня має площу 16 кв. м. Земельна ділянка – 10 “соток”. На території є гараж, сарай, вхідний льох. Перевагою є екологічно чиста зона, адже за 5 кілометрів – Дніпро та сосновий ліс.

Двоповерховий будинок у Переяславі

Площа – 120 кв. м

У будинку 4 кімнати

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 120 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 3 мільйони 135 тисяч 888 гривень

БУДИНОК У СТОВП’ЯГАХ

У Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) продається затишний двоповерховий цегляний будинок. Він має металопластикові вікна та утеплений зовні. Є всі комунікації: газ, вода, бойлер для гарячої води, два санвузли. Також на території розміщений гараж, літня кухня, сад та город. 25 “соток” приватизованої землі. Додатковою перевагою цієї оселі є розміщення, адже поруч ліс, а до Переяслава можна дістатись за 10-15 хвилин на авто.

Затишний будинок у Стовп’ягах

У будинку два поверхи та 4 кімнати

Площа – 130 кв. м

Розміщення: с. Стовп’яги

Площа будинку: 130 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 2 мільйони 398 тисяч 32 гривні

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі біля шостої школи для тих, хто бажає жити у центрі міста, економити свій час та ресурси, вирішувати більшість справ у межах 15 хвилин продають житловий будинок. Він дерев’яний, обкладений цеглою, санвузол надворі, без ремонту. З комунікацій підведені світло, індивідуальне газове опалення та централізоване водопостачання. Біля будинку доглянута територія із господарськими будівлями. Є можливість обробляти невеликий город.

Продається будинок у Переяславі

Будинок без ремонту

У будинку індивідуальне газове опалення, світло та вода

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 68,4 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 730 тисяч 477 гривень

Нагадаємо, що прокуратура вимагає конфіскувати у росіянки земельну ділянку на Бориспільщині. Деталі читайте тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору