ЖИТТЯ

Прокуратура вимагає конфіскувати у росіянки земельну ділянку на Бориспільщині

Прокурори вимагають конфіскувати у громадянки росії земельну ділянку на Бориспільщині. Вона отримала її у спадок.

Бориспільська окружна прокуратура направила до суду позов про конфіскацію у громадянки Російської федерації частини земельної ділянки, яка має цільове призначенням “для ведення товарного сільськогосподарського виробництва”. Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Прокурори встановили, що у 2018 році громадянка країни-агресора отримала у спадщину та зареєструвала право приватної власності на половину земельної ділянки площею 2,7 га на території Яготинської територіальної громади, що на Бориспільщині.

Як йдеться на сайті прокуратури, відповідно до законодавства, землі сільськогосподарського призначення не можуть перебувати у власності іноземних громадян. Іноземці, які прийняли у спадщину такі землі, зобов’язані протягом року їх відчужити. Оскільки громадянка рф цього не зробила, прокуратура вимагає конфіскувати їх на користь держави.

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік викрав каблучку у знайомої, з якою випивав. Що вирішив суд, дізнавайтесь тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору