ЖИТТЯ

У Переяславі жінка надіслала шахраям понад 9 тисяч гривень: вони зламали сторінку її подруги в Telegram

За дві доби переяславські поліцейські мали 39 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 та 24 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 39 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

23 квітня, 7:33. Переяслав. Директор ринку “Альта” повідомив поліції, що водії припаркували автомобілі на місцях для торговлі. Врешті конфлікт врегулювали мирно.

14:28. Переяслав. Поліції повідомили, що біля супермаркету загорівся автомобіль. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що пожежу ліквідували.

16:30. Лецьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що авто Ford збило мотоцикл. Жінка, яка була за кермом мотоцикла, отримала травму голови. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

20:00. Переяслав. Заявниця повідомила, що 22 квітня близько 13:00 пішов з дому та досі не повернувся її пасинок 2011 р.н. Зрештою хлопчика розшукали та повернули додому.

24 квітня, 9:03. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Suzuki та Citroen Berlingo. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:02. Переяслав. Заявник поскаржився, що троє чоловіків витягнули з люка кабель та перерубують його. Факт крадіжки не підтвердився.

12:45. Тарасівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що 23 квітня близько 16:00 їхала рейсовим автобусом. У цей час хтось викрав її мобільний телефон. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:39. Переяслав. Поліції повідомили, що біля супермаркету зіткнулись автівки Mitsubishi Galant та Renault Megane. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

18:19. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що протягом тижня з його котельні викрали болгарку та пилу. Запідозрив відомого йому чоловіка. За цим фактом проводять перевірку.

18:48. Переяслав. Заявник повідомив, що шахраї зламали в Telegram сторінку його дружини та розсилають повідомлення з проханням надіслати гроші. Звернувся для консультації та інформування.

19:20. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що їй написала подруга з проханням надіслати гроші. Жінка переказала на картку 9045 гривень. Згодом виявилось, що сторінку подруги в Telegram зламали шахраї. За цим фактом проводять перевірку.

25 квітня, 7:13. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Volkswagen та Honda. Учасники розібралися в ситуації самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала дев’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): шість у Переяславі, по одній у Хоцьках (Циблівська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше у Переяславі на подвір’я проник чоловік, поліції сказав, що зробив це випадково. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору