ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Богдан Юрчишин порадив, де можна відпочити на природі

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Богдан Юрчишин?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділився переяславець, майстер АТ ” Київоблгаз” Богдан Юрчишин. Він розповів про зелене місце відпочинку на річці Альта.

Як дістатися? Їхати потрібно від КП в мікрорайоні Борисівка, на спуску з гірки після “телецентру ” перед мостом повернути праворуч, накатаною ґрунтівкою їхати метрів 500 і там буде місце для відпочинку.

Коли відкрив це місце? Приблизно у 8 років, це був 2005-й. Їздив з батьками туди відпочивати, смажити шашлики та варити юшку.

Чим це місце особливе? З дитинства проводив тут час: як з батьками на “зелені свята”, так і з друзями купались у річці.

Особлива згадка. Саме тут я спіймав свого рекордного карася – близько 700 грамів.

Ще кілька рекомендацій. Рекомендую відвідати пляж біля “Любокраю”, музей просто неба та, звичайно, колоритний заклад “Смерекова хата”.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Марина Очкур розповіла про ліс біля “Славутича” та фонтан у сквері “Серце Переяслава”. Матеріал читайте тут.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору