ЖИТТЯ

На Переяславщині п’яний чоловік пошкодив сусідський паркан

За добу 27 квітня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:26. Переяслав. Чоловік повідомив, що шахраї зняли з його банківської карти 24 тисячі гривень. За цим фактом поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

11:36. Харківці (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилася, що п’яний сусід пошкодив її паркан та інші речі біля двору. За цим фактом зараз правоохоронці проводять перевірку. Жінка опублікувала у соцмережах відео, де видно, як зіпсували її паркан.

19:15. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що його побив знайомий. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та гематому на оці. Поліціянти відібрали у постраждалого заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

Нагадаємо, що вночі 28 квітня росіяни атакували Україну ракетами. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору