ЖИТТЯ

П’яна колишня дружина погрожувала чоловікові: як минуло 28 квітня для поліції Переяслава

За добу 28 квітня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:46. Переяслав. В письмовій заяві чоловік повідомив, що у нього зникли металеві диски, дві ножівки, 10 курячих яєць та кілограм свинячих хрящів. За цією справою правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

13:24. Переяслав. Жінка повідомила, що у неї з сусідом стався конфлікт, через те, що вона поскаржилася на нього в “Обленерго”. За цим фактом поліціянти відібрали заву та пояснення. Проводять перевірку.

14:48. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що невідомі на авто Mercedes викопують та викрадають кабелі із землі. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що проводяться ремонті роботи по демонтажу ліній зв’язку.

22:51. Переяслав. Чоловік повідомив, що в стані алкогольного сп’яніння буянить та словесно погрожує колишня дружина, хоче забрати 4-річну дитину. За цим фактом правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

29 квітня. 00:53. Переяслав. Заявник повідомив, що колишній хлопець дівчини п’яний заліз на територію будинку, погрожує та ломиться у двері. Відомо, що конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині п’яний чоловік пошкодив сусідський паркан. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору