ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік намагався вкоротити собі віку: його доставили в лікарню

За добу 29 квітня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:33. Переяслав. Поліції повідомили, що поблизу музею просто неба зникла дерев’яна будівля. За цим фактом зібрали слідчі матеріали, проводять перевірку.

11:59. Переяслав. Поліції повідомили, що в супермаркеті жінка вкрала продукти харчування на 106 гривень 90 копійок. Прибувши на місце події, поліцейські відібрали  заяву та пояснення. За цим фактом проводять перевірку.

12:48. Веселе (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що чоловік порізав собі вени. Відомо, що чоловік здійснив спробу самогубства 28 квітня за місцем проживання. У чоловіка лікарі виявили різані рани шиї та обох передпліч, його доставили до травматологічного відділення лікарні Переяслава. Сам потерпілий казав, що жити не хоче.

13:29. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що в супермаркеті затримали чоловіка, який викрав алкогольний напій вартістю 200 гривень. За цим фактом триває перевірка.

19:50. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що протягом трьох місяців до будинку проникли шляхом злому вікна та викрали насосну станцію та металевий бак для води. Поліцейські провели огляд місця події, відібрали заяву та пояснення. Проводять перевірку.

Нагадаємо, що 28 квітня у Переяславі п’яна колишня дружина погрожувала чоловікові. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору