ЖИТТЯ

3-річний хлопчик отруївся оцтом, а у трактористів виявили підроблені документи: дані від поліції Переяслава за 2 та 3 травня

За дві доби переяславські поліцейські мали 54 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 та 3 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 54 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

2 травня, 10:35. Переяслав. Чоловік повідомив, що переказав 1480 гривень шахраю. Після цього з діалогу в месенджері видалили номер рахунку та фото на сторінці шахрая, той перестав відповідати на повідомлення. Заявник звернувся для інформування.

16:13. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що її сторінку в Telegram зламали та через неї просять у знайомих позичити 10 тисяч гривень.

3 травня, 10:04. Циблі (Циблівська ТГ). Під час патрулювання поліція зупинила два трактори, при перевірці документів виявилось, що у водіїв підроблені посвідчення. Відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа). 

12:37. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що хтось розмалював та подряпав його автомобіль. За цим фактом проводять перевірку.

14:27. Гребля (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилася, що в лісосмузі спилюють дуб. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що дерево зрізали рік тому для блокпосту, зараз його прибирають. Відповідний дозвіл мають.

19:07. Переяслав. Директор мистецької школи повідомив, що в закладі намагалися зламати вікно. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:31. Переяслав. Надійшла заява про те, що 27 березня до чоловіка зателефонували невідомі, які представились працівниками банку. Просили надати код з SMS-повідомлення та номер банківської картки. Заявник надав особисті дані, після чого з його рахунку зникли 74 тисячі гривень. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою). 

20:22. Гайшин (Переяславська ТГ). Поліції повідомили про те, що дитина 2019 р.н. отруїлась оцтом. Хлопчика госпіталізували до реанімаційного відділення переяславської лікарні. Поліцейські встановили, що вдома на кухні хлопчик побачив пластикову пляшку від CocaCola, в якій був оцет, спробував випити. Після надання медичної допомоги його перевели до дитячого відділення лікарні для нагляду.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) та Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 1 травня у Переяславі обікрали волонтерський штаб, а також знайшли снаряд. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору