ЖИТТЯ

Шахрайство на 9 тисяч, конфлікт із п’яним сусідом та ДТП: як минуло 6 травня для поліції Переяслава

За добу 6 травня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:50. Переяслав. Заявниця повідомила, що перерахувала 9 тисяч гривень на іншу карту та зазначила, що ці гроші мали їй повернути. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:39. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись мототранспорт та авто Mitsubishi Lancer. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

13:21. Переяслав. Чоловік поскаржився, що до нього прийшов п’яний сусід та влаштовує конфлікт. Прибувши на місце події, поліцейські встановили всі обставини ситуації, відібрали заяву та опитали учасників події. Зараз триває перевірка.

23:44. Мазінки (Переяславська ТГ). Жінка повідомила поліції, що буянить її зять, розрубує двері сокирою. Факт домашнього насильства не підтвердився.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві у Воскресенському (Ташанська ТГ), по одній у Переяславі, Єрківцях (Дівичківська ТГ) та Леляках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 травня на Переяславщині за порушення ПДР зупинили автомобіль, у водія якого не було посвідчення, він намагався дати хабаря. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору