ЖИТТЯ

На Переяславщині за порушення ПДР зупинили автомобіль: у водія не було посвідчення, намагався дати хабаря

За добу 5 травня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:51. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки зняли 18 тисяч гривень. За цим фактом поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

13:29. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Volkswagen Passat та Nissan. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

13:52. Воскресенське (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилася, що протягом тижня з її рахунку двічі зняли по 39,99 долара. За цим фактом поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190.

17:23. Траса Київ-Харків біля села Семенівка (Студениківська ТГ). Патрульні зупинили авто Chevrolet Malibu за порушення правил дорожнього руху. Виявилось, що водія 1993 р.н. раніше позбавили водійського посвідчення. Аби уникнути відповідальності, він запропонував поліціянтам хабар 500 гривень. Це зафіксувала бодікамера. Зараз вирішується питання щодо відкриття проваджень.

23:32. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між авто Volkswagen Passat та Lada. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

6 квітня, 4:47. Переяслав. Заявниця повідомила, що її побив п’яний чоловік та погрожував зарізати. Звернулася для інформування, від написання заяви та пояснення відмовилась.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Хоцьках (Циблівська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 4 травня на Переяславщині автомобіль збив 7-річну дитину. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору