ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль збив 7-річну дитину

За добу 4 травня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:37. Переяслав. Заявниця повідомила, що заплатила чоловікові аванс 10 тисяч гривень, аби той зробив ремонт у її квартирі. Але він не виконав умови. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:51. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що автомобіль Volkswagen збив 7-річну дитину. Попередньо відомо, що хлопчик раптово вибіг на дорогу, не встиг зупинитись перед авто та зіткнувся з ним. Постраждалого зі струсом головного мозку та забійною травмою попереку доставили до лікарні. Правоохоронці за цим фактом проводять перевірку.

22:54. Шевченкове (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що його з друзями побили кілька знайомих. Відомо, що інформація не підтвердилась. На місці події правоохоронці не виявили заявника.

5 травня, 2:44. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що відомий йому чоловік намагався підпалити його мотоблок. Зазначив, що той поклав на двигун пляшку із папером і підпалив її. Сам заявник встиг відкинути її. Справу передали на розгляд дільничому.

5:22. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось намагається виламати двері до його оселі. Прибувши на місце події, поліціянти порушників не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що днями 3-річний хлопчик на Переяславщині отруївся оцтом. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору