ЖИТТЯ

Футболісти з Переяслава пройшли до фінального етапу всеукраїнського “Кубка Незламності”

ДЮСШ-2007 виграла свою відбіркову групу. Тепер вона позмагається за “Кубок Незламності” із соккеру.

Протягом квітня-травня тривав відбірковий етап національного “Кубка Незламності 2023” із соккеру (мініфутболу) серед юнаків 15-16 років. Переяславська ДЮСШ-2007 стала найкращою у своїй групі із шести команд – здобула чотири перемоги та одну нічию. Таким чином вона потрапила у фінальну частину турніру, яка триватиме з 14 до 24 серпня. Про це Інформатору розповів тренер команди Вячеслав Заболотній.

“Наші юнаки гідно представили Переяслав у цьому турнірі. Своїх основних конкурентів у групі СК “Гатне” та ФК “Карань” обіграли впевнено – 4:0 та 5:2 відповідно. Переконливу гру наших футболістів можна пояснити тим, що вони грали у дорослому чемпіонаті Переяславщини з футзалу, де здобули необхідний досвід. Відзначу вдалу гру нашого нападника Дмитра Чайки (ліцей “Патріот”) та воротаря Дані Попова (ліцей імені Мазепи)”, – зазначив Заболотній.

Ігри проходили на сентетичних майданчиках Київського гідропарку. Турнір відбувається під егідою Міністерства молоді та спорту України.

 

Зазначимо, що цікавитись футболом – це не лише дивитись матчі. Як дізнаватись про нього більше, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору