ЖИТТЯ

У Переяславі мотоцикліст врізався в автомобіль та потрапив до лікарні

За добу 7 травня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:59. Світанок (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що селом їздить водій у нетверезому стані на авто Kia. Обстеживши прилеглі території, працівники поліції вказаного автомобіля не виявили.

12:08. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік поскаржився, що фермер не попередив селян, що розпилюватиме на полі пестициди. Зазначив, що через сильний вітер все летить на приватні будинки. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що конфлікт врегулювали мирно. Учасники дійшли згоди, від написання заяв та пояснень відмовились.

13:20. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що сусід кидається битися до її матері та погрожує. Врешті конфлікт врегулювали.

14:40. Переяслав. Поліції повідомили, що на автовстанції дівчина поводилася неадекватно, вдарила водія. За цим фактом проводять перевірку.

14:42. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між легковим авто АЗЛК та мотоциклом. Поліцейські встановили, що водій 2003 р.н. автівкою рухався вулицею Пугачова та повертав ліворуч. У цей час водій 2006 р.н. на мотоциклі перевищив швидкість, не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся із задньою частиною авто. Внаслідок ДТП у мотоцикліста – рвана рана ноги. Його госпіталізували до переяславської лікарні.

17:06. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його сторінку в Telegram зламали та від його імені просять знайомих перерахувати гроші. Звернувся для інформування.

21:12. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його батько поводиться агресивно, погрожує ножем. Наряд був потрібен для надання допомоги працівникам швидкої, які самотужки не могли впоратись із пацієнтом.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 6 травня у Переяславі жінка перерахувала 9 тисяч гривень шахраям. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору