ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте слойку з ревенем

Слойка з ревенем – дещо цікаве та смачне. Спробуйте приготувати.

Ревінь – овоч, але використовувати його можна в стравах, які традиційно готуються з фруктами. Він кисло-солодкий і освіжаючий – справжній смак весни. Тому страви в поєднанні з ним виходять яскраві та цікаві на смак. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 250 г листкового тіста
  • 200 г ревеню
  • 2 ст. л. тростинного цукру
  • 1 куряче яйце
  • дрібка кориці
  • цукрова пудра за смаком

Приготування:

  1. Ревінь наріжте шматочками завдовжки 5-7 см.
  2. Посипте корицею, 1 столовою ложкою цукру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів. Розкачайте тісто та розріжте на невеликі прямокутники.
  4. У центр кожного покладіть стебло ревеню, посипте цукром, що залишився. Краї змастіть збитим яйцем.
  5. Випікайте 15 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору