Слойка з ревенем – дещо цікаве та смачне. Спробуйте приготувати.
Ревінь – овоч, але використовувати його можна в стравах, які традиційно готуються з фруктами. Він кисло-солодкий і освіжаючий – справжній смак весни. Тому страви в поєднанні з ним виходять яскраві та цікаві на смак. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г листкового тіста
- 200 г ревеню
- 2 ст. л. тростинного цукру
- 1 куряче яйце
- дрібка кориці
- цукрова пудра за смаком
Приготування:
- Ревінь наріжте шматочками завдовжки 5-7 см.
- Посипте корицею, 1 столовою ложкою цукру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Розкачайте тісто та розріжте на невеликі прямокутники.
- У центр кожного покладіть стебло ревеню, посипте цукром, що залишився. Краї змастіть збитим яйцем.
- Випікайте 15 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.