Переяслав Перейти на сайт

Помер заступник голови Ташанської громади Микола Клименко

Помер Микола Клименко. Йому було 63 роки.

19 травня на Facebook-сторінці Ташанської громади сповістили про смерть Миколи Клименка. Він був заступником голови громади. Йому було 63 роки. Про це повідомляє Інформатор.

“Скорботна новина, страшна і жахлива: перестало битися серце нашого колеги Клименка Миколи Васильовича, який працював від дня створення громади на посаді заступника сільського голови. Довгий час він працював сільським головою Помоклівської сільської ради. Микола Васильович – надійний, добрий, відповідальний, товариський – таким пам’ятатимемо його завжди. У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести горе”, – йдеться у повідомленні.

Поховають Миколу Клименка 20 травня у селі Помоклі. Прощання розпочнеться о 13:30.

Дещо з біографії Миколи Клименка

Нагадаємо, що міський депутат Переяслава закликав гідно проводити загиблих захисників у останню путь. Із цим виступив на сесії.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.