ЖИТТЯ

На Бориспільщині підлітки каталися на вантажних вагонах: одного із них з важкими травмами знайшли біля колії

На Бориспільщині хлопці каталися на вантажних вагонах. Один із них отримав важкі травми, за його життя борються лікарі.

Поліція розслідує обставини смертельно небезпечної ситуації, яка трапилася на залізниці у Бориспільському районі. До Яготинського відділення надійшло повідомлення від чергового залізничної станції, що під час руху машиніст електропотяга побачив тіло поблизу колії. Про це повідомили у Бориспільському районному управлінні поліції, передає Інформатор.

Відомо, що 16-річний підліток та його товариш на Бориспільщині катались на вантажних вагонах. Після цього одного із хлопців з тяжкими травмами знайшли на коліях. Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Неповнолітній постраждалий у важкому стані перебуває в медичному закладі, за його життя борються лікарі.

За цим фактом слідчі Бориспільського управління поліції проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 128 ККУ (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Стаття передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 2 років.

Поліція Київщини нагадала, що залізничний транспорт – це зона підвищеної небезпеки. Закликала бути обережними на залізничних коліях, а батькам – пильнувати за дозвіллям підлітків, не допускати їхньої участі в розвагах, які можуть вартувати життя.

Нагадаємо, що 19 травня стало відомо про смерть заступника голови Ташанської громади Миколи Клименка. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору