ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї намагалися позичити гроші від імені чоловіка, який перебуває у зоні бойових дій

За дві доби переяславські поліцейські мали 45 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 та 19 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 45 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18 травня, 9:11. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що хтось вирізає дерева та вантажить у авто. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

19 травня, 9:03. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі собака сусіда з’їв його козеня. Пізніше надійшла заява про нерозгляд ситуації.

12:09. Світанок (Циблівська ТГ).Чоловік розповів, що в соцмережі аферисти створили фейкову сторінку під іменем його знайомого й намагалися позичити грошіЗвернувся до поліції для інформування, адже знайомий перебуває у зоні бойових дій та не може зараз виходити на зв’язок.

12:37. Переяслав. Жінка повідомила, що зробила замовлення, за яке перерахувала 2 тисячі гривень. Товар досі не отримала. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:12. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Toyota та Audi. Ніхто не постраждав. Згодом заявник сповістив, що з іншим водієм вони дійшли взаємної згоди.

14:55. Переяслав. Повідомили про ДТП між автомобілями Volvo та Ford. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Помоклях (Ташанська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що на Бориспільщині підлітки каталися на вантажних вагонах, одного із них з важкими травмами згодом знайшли біля колії. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору