ЖИТТЯ

У напрямку Києва випустили 18 ударних безпілотників: які наслідки нічної атаки 20 травня

Росія знову завдала атаки з повітря. Які наслідки на Київщині?

Вночі 20 травня російські війська атакували територію України ударними безпілотниками. З північного напрямку на Київщину спрямували 18 дронів Shahed-136/13. Всі їх збили сили ППО. А ще наприкінці доби 19 травня на східному напрямку знищили два Shahed, а на південному напрямку – розвідувальний БпЛА “Мерлін-ВР”. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації наголосили, що це була одинадцята повітряна атака на столицю із початку травня. Лише чотири дні у цьому місяці кияни не чули повітряної тривоги. Також зазначили, що усі цілі в повітряному просторі Києва були знищені. “У результаті падіння уламків у Дніпровському районі сталося загоряння житлового будинку, пожежа ліквідована. Без жертв; у Дарницькому – пошкодження будівлі СТО, припаркованих авто; у Печерському є пошкодження вікон житлового будинку; у Соломʼянськом – дорожнє покриття і автотранспорт. Інформації щодо постраждалих не надходило”, – йдеться у повідомленні КМВА.

Нагадаємо, що вночі 19 травня російські війська випустили по Україні 22 дрони Shahed-136/131 та 6 крилатих ракет “Калібр”. Із них збили три ракети та 16 дронів.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору