Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі хлопець викрав мопед, а в жінки виявили амфетамін

За добу 20 травня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:47. Переяслав. Заявник повідомив, що протягом ночі хтось заволодів його мопедом Viper, який стояв біля під’їзду. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Поліцейські встановили, що до правопорушення причетний переяславець 1999 р.н.

13:27. Переяслав. Біля річки поліцейські зупинили жінку 1984 р.н., під час поверхневої перевірки виявили у неї порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:43. Мазінки (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його дружина 1978 р.н. зникла, а телефон залишила вдома. Додав, що бачив її востаннє вдень, сварок чи конфліктів не було. Прибувши на місце події, поліцейські опитали чоловіка. Жінку знайшли того ж дня о 20:00.

21:03. Ташань (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що через вікно до його будинку хтось проник та викрав велосипед, болгарку, дриль, подовжувач. У сарайному приміщенні викрали кущоріз та бензопилу. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення, провели огляд місця події. Зараз триває перевірка.

21 травня, 0:04. Виповзки (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилася, що її колишній хлопець проник у двір та заглядав у вікна. Прибувши на місце події, поліцейські підозрілих осіб не виявили. Жінка не брала слухавку, а двері до будинку ніхто не відчинив.

0:17. Переяслав. Жінка повідомила, що на неї напали та пограбували двоє чоловіків. Вирвали сумку та забрали з неї банківську карту та 1400 гривень. За цим фактом проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Лецьках (Циблівська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 травня на Переяславщині хтось вирізав дерева, поліцейські відкрили кримінальне провадження. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору