ЖИТТЯ

8-річний Андрій Матвійчук із Переяслава став чемпіоном Київщини із шахів: поїде на першість України

Юні переяславці виступили на чемпіонаті Київської області з шахів. Які результати?

З 19 по 21 травня у Бучі тривав чемпіонат Київської області із шахів для дітей до 8 років. У ньому взяли участь шахісти дитячо-юнацької спортивної школи Переяслава – брати 8-річний Андрій та 5-річний Ілля Матвійчуки. Старший здобув перше місце у загальному заліку. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, передає Інформатор.

У турнірі взяли участь 24 хлопці. Змагалися за швейцарською системою у 9 турів. Андрій Матвійчук програв першу партію, проте в наступних здобув 7 перемог і одну звів до нічиєї. Набравши 7,5 очка, одноосібно виборов перше місце. Таким чином він здобув право виступати за Київську область на чемпіонаті України. Андрія нагородили кубком, медаллю, грамотою та цінним подарунком.

Ілля Матвійчук здобув чотири перемоги, дві гри пропустив і 3 програв – посів 15 місце. Його нагородили цінним подарунком як наймолодшого учасника. Підготували хлопців до змагань Олександр Гордієнко та Василь Гречко.

Нагадаємо, що на Переяславщині розпочався традиційний чемпіонат з футболу. “Дніпро” стартував впевнено – у другому турі забив більше, аніж всі інші команди разом. Статистичні цікавинки – за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської ДЮСШ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору