ЖИТТЯ

“Дніпро” забив більше, аніж всі інші команди разом: 2 тур чемпіонату Переяславщини з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

Після двох турів чемпіонату Переяславщини визначився єдиний лідер у турнірній таблиці та єдиний найкращий бомбардир. Всі команди вже забивали та пропускали, у жодному із шести цьогорічних матчів не було нічиєї, лише дві команди поки що не змогли перемогти. Про інші статистичні цікавинки розповість Інформатор.

Голи

У трьох матчах другого туру команди забили 13 м’ячів, у середньому – 4,3 за матч. Це менше ніж у турі першому. Значно зіпсувало статистику протистояння Вовчкова (Переяславська ТГ) та “Буртів” (Переяслав), яке завершилося з рахунком 1:0. Натомість, лише дівичківський “Дніпро” забив більше, аніж всі інші команди разом – 7 проти 6. Особливо постарався Артем Килипенко, який відзначився 4 рази. Таким чином він очолив гонку бомбардирів.

Владислав Столяренко із “Переяслава” забив у своєму другому матчі поспіль і з трьома м’ячами в активі посідає друге місце в бомбардирському заліку. Інші ж претенденти на “золоту бутсу” цього разу “мовчали”: Роман Кривенко та Антон Білим із “Матадора” (Переяслав), тому що в суботу не мали гри, а Ігор Запісочний із Вовчкова просто не зміг забити “Буртам”. У всіх них залишилося по 2 м’ячі.

Картки

9 жовтих карток отримали футболісти у цьому турі. 3 із них – у пасиві Цибель (Циблівська ТГ). Пам’ятаєте, як ми торік захоплювалися Лецьками, які протягом чемпіонату тривалий час взагалі обходилися без попереджень? Так от, Циблі вкотре підтверджують, що є зовсім іншою командою, хоча й залучили кількох гравців із тогорічних Лецьок. У них вже зараз 5 жовтих карток. Стільки ж у “Буртів” та Мирного (Вороньківська ТГ). До слова, Васько із Мирного – перший, хто отримав дві жовті картки у двох матчах. Для одноматчевої дискваліфікації потрібно зібрати 4 “гірчичники”.

“Матадор” та Вовчків, які торік лідирували за дисциплінарними покараннями, наразі мають по 3 жовті картки. А “Переяслав” та “Дніпро” грають найчистіше – по одній жовтій. Вилучень у цьому чемпіонаті досі не було, як і справді запеклих матчів.

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, на матчах другого туру побували 400 вболівальників. Це стільки ж, як і тиждень тому. Дві гри на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі побачили по 150 людей (“Дніпро” – Циблі, “Переяслав” – Мирне). У Вовчкові, де місцева команда приймала “Бурти”, зібралося 100 глядачів.

Нагадаємо, що з оглядом другого туру можна ознайомитися за посиланням. Описали, чому Циблі зганьбилися з “Дніпром”, та зробили фоторепортаж із двох матчів.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору