ЖИТТЯ

Забивали всі, а не попереджали лише “Переяслав”: 1 тур чемпіонату з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

13 травня розпочався чемпіонат Переяславщини з футболу. Інформатор дослідив статистику першого туру та пропонує вам ознайомитись із найцікавішими фактами.

Голи

У трьох матчах першого туру команди забили 16 м’ячів. Тобто середня результативність досить пристойна – 5,3 за гру. Найбільше забив “Матадор” – 5 – на виїзді у переяславському дербі проти “Буртів”. Жодна команда цього туру не покинула поле, не розписавшись у воротах суперника. Мирне із Вороньківської громади зробило це лише один раз, тобто найменше. Щоправда, досі не забивав дівичківський “Дніпро”, бо він у стартовому турі суперника не мав.

У бомбардирській гонці відразу сформувалася когорта із чотирьох лідерів, які відзначилися дублями. Це – Роман Кривенко та Антон Білим із “Матадора”, Ігор Запісочний із Вовчкова та Владислав Столяренко із “Переяслава” (він єдиний із цього переліку, хто був серед найкращих снайперів і торік).

Картки

Аж 14 жовтих карток назбирали футболісти у цьому турі. Із шести команд лише “Переяслав” спромігся не отримати жодного попередження, хоча й неочікувано програв на виїзді Циблям (Циблівська ТГ). А ось найбільше “гірчичників” у Мирного – 4. У “Матадора” та “Буртів” – по 3, а у Цибель та Вовчкова – по 2. Червоних карток ще не було, відповідно через дискваліфікацію наступний тур ніхто не пропускатиме.

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, на матчах першого туру побували 400 вболівальників. Найбільше – у Циблях, де місцева команда віддячила фанам перемогою, – 200. 150 глядачів зібралось на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі, щоб подивитися, як “Матадор” розібрався із “Буртами”. У Мирному поки що на футбол ходять не дуже активно – у суботу було 50 людей.

Нагадаємо, що з оглядом туру можна ознайомитись за посиланням. Також там є фотодобірка із матчу “Бурти” – “Матадор”.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору