ЖИТТЯ

“Дніпро” опустив Циблі на землю: огляд другого туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Вовчків став одноосібним лідером, але конкуренти також не втрачають очок. Яким був другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу?

20 травня відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Після нього одноосібно на першому місці опинився Вовчків, який виграв обидва стартові матчі. Щоправда, є ще “Дніпро” та “Матадор”, які цьогоріч очок не втрачали, але провели по одній грі. Мирне та “Бурти” поки що лише програють. Інформатор розповість про це детальніше.

“Дніпро” (Дівички) – Циблі (Циблівська ТГ) 7:1 (Килипенко (4 голи), Митрофаненко Вадим, Герасько, Висоцький – Лисенко)

Після сенсаційної перемоги над “Переяславом” Циблі не просто опустилися на грішну землю, а добряче об неї вдарилися. “Дніпро” відчував хоча б якийсь спротив протягом перших двадцяти хвилин. Однак, щойно відкрив рахунок, Циблі немовби здалися – невже так сподівалися зіграти “на нуль”? Забагато індивідуальних помилок, незіграність та просто досить низький рівень деяких футболістів – це все про Циблі у цьому матчі. Натомість, “Дніпро” був надзвичайно спокійним, швидким, непогано комбінував. Навіть не скажеш, що команда оновила ледь не пів складу у міжсезоння.

Неозброєним оком видно, наскільки комфортно грати у цьому колективі нападнику Артему Килипенку. Він і торік був досить забивним, але тепер команда ще більше заточена на те, аби він відзначався якомога частіше. Цього разу забив 4 м’ячі, міг ще більше. Втім і цього вистачило, аби відразу ж очолити бомбардирський залік. Взагалі суперники “Дніпра” на старті чемпіонату так і провокують встановлювати бомбардирські рекорди: далі – Мирне та “Бурти”.

А Циблі наступної суботи відпочиватимуть. Саме час заспокоїтися та налаштуватися на суперників, із якими реально поборотися за очки. Спочатку, 3 червня, вони приймуть вдома Мирне, а потім за тиждень гостюватимуть у “Буртів”.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Бурти” (Переяслав) 1:0 (Кручак, 75)

Вовчків мінімально переміг “Бурти” і зі 100-відсотковим показником очолив турнірну таблицю. Також досі не втрачали очок його головні конкуренти у боротьбі за чемпіонство – “Дніпро” та “Матадор”, – проте вони провели по одному матчу. Перше справжнє випробування чекає на Вовчків вже наступної суботи – виїзд у Дем’янці до “Матадора”. Саме там і стане зрозуміло, чи може команда, яка й торік стартувала дуже впевнено, претендувати на перше місце.

“Бурти” насправді не такі безнадійні, як може здатися із турнірної таблиці. Так, вони двічі програли, але щоразу суперникам, які ставлять собі значно вищі турнірні завдання, і при цьому їм не було легко. Тому не здивуємось, якщо ця переяславська команда стане міцним середняком. Можливо, ще з “Переяславом” позмагається за звання другої футбольної сили у місті.

“Переяслав” – Мирне (Вороньківська ТГ) 3:1 (Столяренко, 28, Іващенко, 75, Яковлєв, 90 – Мельник М., 40)

“Переяславу” з Мирним було нелегко. На початку поєдинку взагалі впевненіше грали саме гості. Однак одну з контратак реалізував Владислав Столяренко. Наприкінці тайму цілком справедливо рахунок став рівним. Вже у другому таймі “Переяслав” був кращим, можливо, за рахунок фізичної підготовки. Не сказати, що переяславці літали полем, але й потужні футболісти Мирного уже рухалися гірше. Через це виникали помилки у захисті, якими “Переяслав” скористався.

Очевидно, що і після третього туру (там буде матч із “Дніпром”) Мирне залишиться із нулем у графі “очки”. Цікаво буде подивитись, як такий старт вплине на психолочну стійкість дебютантів чемпіонату. Бо за очки ще є з ким поборотися, навіть з тим же “Переяславом” у другому колі.

Нагадаємо, що у кожному матчі першого туру були очевидні фаворити, але не обійшлося без сенсацій. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору