ЖИТТЯ

Вишиванки, природа та місто: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня переяславці публікували в Instagram різні фото, переважно у місті та на природі. Дуже багато було знімків у вишиванках, адже у четвер відзначали Всесвітній день вишиванки. Інформатор покаже найкращі публікації.

Багато переяславців недооцінюють красу свого міста. Проте, коли їдеш кудись, то і сумувати починаєш за рідними місцями. Містяни показали в соцмережах особливі часточки Переяслава.

@alexandra_lavysh

@nataliia_redziuk

@vallia_n

@lina_shynkar

Коли надокучає буденність та рутина, хочеться вибратись на природу, подумати та просто відпочити. Прогулянки на свіжому повітрі підіймають настрій та додають натхнення.

@craisses

@olgesha_evgesha

@yakoven_ko

@nataliya_shulga_

@katrinascarleth

18 травня у світі відзначали День вишиванки. З цього приводу переяславці одягнули вишиті сорочки в школу та на роботу. У місті чотири дні тривала акція “Одягни вишиванку – підтримай захисника”. Чимало переяславців долучились до цього дійства.

@dasha_nastych_nailmaster

@sveta_ottsevych

@ollyaa_kovalenko

@yuliia_rudetska

@duda.nataliya

@nika_and_khan

@olgesha_evgesha

@anele_afro

@anele_afro

@lesyakotsur

@liudmilabublichenko

@iana.talko

Нагадаємо, що у Переяславі працює меморіальний музей Григорія Сковороди. Чим він унікальний та що там цікавого, дивіться у відеосюжеті.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору