Печінковий торт з грибами – страва, яка має цікаве поєднання. Спробуйте приготувати.
Печінковий торт з грибами – це смачна і ситна страва, яку можна приготувати до святкового столу. Він складається із коржів з печінкового фаршу, змащених начинкою з грибів. Між коржами за смаком можна викласти улюблені овочі, зелень або м’ясо. Насправді ця страва досить легко готується. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кг печінки
- 400 г грибів
- 2 цибулини
- 60 г борошна
- 4 курячі яйця
- 1 ст. л. олії
- майонез – за смаком
Приготування:
- Печінку та цибулю перекрутіть через м’ясорубку або блендер. Додайте 2 курячі яйця, борошно і сіль. Перемішайте.
- З цієї суміші випечіть на олії коржі.
- Обсмажте на тій же сковороді гриби. Посоліть, поперчіть.
- Відваріть 2 курячі яйця.
- Промажте по черзі кожен корж спочатку майонезом, а потім грибною начинкою.
- Залишіть торт в холодильнику на пів години. Відвареними яйцями посипте торт зверху.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.