ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте печінковий торт із грибами

Печінковий торт з грибами – страва, яка має цікаве поєднання. Спробуйте приготувати.

Печінковий торт з грибами – це смачна і ситна страва, яку можна приготувати до святкового столу. Він складається із коржів з печінкового фаршу, змащених начинкою з грибів. Між коржами за смаком можна викласти улюблені овочі, зелень або м’ясо. Насправді ця страва досить легко готується. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кг печінки
  • 400 г грибів
  • 2 цибулини
  • 60 г борошна
  • 4 курячі яйця
  • 1 ст. л. олії
  • майонез – за смаком

Приготування:

  1. Печінку та цибулю перекрутіть через м’ясорубку або блендер. Додайте 2 курячі яйця, борошно і сіль. Перемішайте.
  2. З цієї суміші випечіть на олії коржі.
  3. Обсмажте на тій же сковороді гриби. Посоліть, поперчіть.
  4. Відваріть 2 курячі яйця.
  5. Промажте по черзі кожен корж спочатку майонезом, а потім грибною начинкою.
  6. Залишіть торт в холодильнику на пів години. Відвареними яйцями посипте торт зверху.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору