Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині одне авто заїхало в кювет, а інше – у будівлю магазину

За дві доби переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 та 23 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 травня, 11:00. Переяслав. Чоловік поскаржився, що у нього викрали велосипед. Згодом стало відомо, що факт крадіжки не підтвердився.

11:22. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Nissan та мотоциклом. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

23 травня, 15:38. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що автомобіль ГАЗель в’їхав у будівлю магазину та зник з місця події. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

18:39. Козлів (Студениківська ТГ), 85-й кілометр траси Київ-Харків. Заявник повідомив, що авто з’їхало в кювет. Виявилось, що водію стало погано і він не впорався з керуванням.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та по одній у Переяславі і Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 21 травня у Переяславі один чоловік втратив сумку на кладовищі, а у іншого викрали колесо з велосипеда. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.