ЖИТТЯ

У Переяславі один чоловік втратив сумку на кладовищі, а у іншого – викрали колесо з велосипеда

За добу 21 травня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:04. Переяслав. Чоловік розповів, що на кладовищі залишив сумку з речами та документами, а коли повернувся, її не знайшов. Відомо, що сумку знайти так і не вдалося.

16:26. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто “Москвич” та Opel. Прибувши на місце події, правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд, оскільки водії в ситуації розібралися самостійно.

16:06. Переяслав. Патрульні зупинили авто Ford, виявили в ньому уварений фрагмент кузова. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

20:05. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що у соціальній мережі зламали сторінку її знайомого військового та від його імені просять гроші. Звернулася для інформування.

22 травня, 6:53. Переяслав. Чоловік повідомив, що вночі з його спортивного велосипеда хтось зняв колесо та сидіння. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 травня у Переяславі хлопець викрав мопед, а в жінки поліціянти виявили амфетамін. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору