ЖИТТЯ

Від Івасюка до “NK”: у Переяславі оркестр Нацполіції Київщини виконував найрізноманітніші пісні

У Переяславі виступив оркестр ГУ Нацполіції у Київській області. Як це було?

20 травня у Переяславі відзначали День Європи. З благодійним концертом виступив оркестр Головного управління Національної поліції України у Київській області. Диригував Ярослав Головацький. Також для жителів міста організували ярмарок, на якому можна було придбати різні художні вироби, сувеніри та почастуватися смачною їжею та напоями. Про це повідомляє Інформатор.

Аби насолодитися живим звучанням оркестру, у парку імені Тараса Шевченка зібралося кілька сотень людей. Концерт був благодійним, збирали гроші для Збройних сил України: стояла скринька, куди всі охочі могли “задонатити” будь-яку суму.

Концертна програма тривала понад годину. За цей час музиканти виконали багато відомих композицій: як українських, так і зарубіжних. Серед них – мелодії Володимира Івасюка, Мирослава Скорика, пісні “NK” та гуртів “Без Обмежень” та “ABBA”. Не обійшлося і без українських народних пісень. Потужними виступами та голосом вразили вокалісти оркестру Павло Смирнов, Юлія Левковська та Наталія Головацька. Наприкінці оркестр символічно виконав Гімн України. Глядачі вітали артистів гучними оплесками.

У Переяславі виступив оркестр Головного управління Національної поліції України у Київській області

Музиканти виконали низку композицій

Наприкінці звучав Гімн України

Юлія Левковська

Павло Смирнов

Диригент оркестру Ярослав Головацький

Жителі міста завітали на виступ оркестру

На ярмарку продавали різні вироби

Можна було придбати і сувеніри

Почастуватися теж було чим

Нагадаємо, що у Переяславі волонтерки готують їжу для захисників та потребують допомоги. Деталі читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору