ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік погрожував сестрі спалити її майно

За добу 26 травня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:42. Переяслав. Жінка повідомила, що вночі 24 травня зник її син 1997 р.н. Пішов з дому та не повернувся. Зрештою чоловік знайшовся, жертвою злочину не став.

16:54. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що у Facebook жінка розповсюджує про неї неправдиву інформацію. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:26. Переяслав. Жінка повідомила, що брат погрожує спалити її кафе та будинок. Додала, що конфлікт з ним триває з 2019 року через спадок. Звернулася до поліції для інформування.

21:32. Переяслав. Чоловік поскаржився, що вулицею з перевищенням швидкості на мопедах та мотоциклах їздить молодь. Прибувши на місце події, правопорушень поліціянти не виявили.

21:51. Переяслав. Заявниця повідомила, що на сайті з продажу дверей замовила товар, зробила передоплату 15 тисяч 500 гривень. Проте двері досі не отримала. За цією справою проводять перевірку.

27 травня, 0:29. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що в кафе спрацювала сигналізація. Прибувши на місце події, проникнення та пошкоджень не виявили.

Нагадаємо, що на Переяславщині літня жінка поскаржилася поліції, що в неї викрали телевізійну приставку. Що сталося насправді, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору