ЖИТТЯ

На Переяславщині літня жінка поскаржилася поліції, що в неї викрали телевізійну приставку: насправді не побачила її у темній кімнаті

За добу 25 травня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:19. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліції повідомили про ДТП між автомобілями Fiat Uno та Daewoo Lanos. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:24. Переяслав. Заявник повідомив, що 18 травня на сайті “ОЛХ” оформив замовлення, за яке перерахував 681 гривню. Товар й досі не отримав. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:26. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що, поки була на городі, з її будинку викрали телевізійну приставку. Виявилось. що заявниця похилого віку та не побачила пристрій у темному приміщенні.

21:24. Переяслав. Чоловік поскаржився, що невідомі в стані алкогольного сп’яніння “ходять до туалету в його під’їзді”. Заявник має психічні розлади, його звернення не підтвердилося.

26 травня, 0:33. Переяслав. Патрульні повідомили, що виявили у чоловіка згорток із зеленою речовиною рослинного походження. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

7:18. Воскресенське (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що протягом ночі сусідський собака подавив всіх її курей. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Нагадаємо, що конфлікт у барі на Переяславщині 24 травня закінчився ножовим пораненням. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору