ЖИТТЯ

На Переяславщині конфлікт у барі закінчився ножовим пораненням: один чоловік – у поліції, інший – у лікарні

За добу 24 травня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:20. Переяслав. Жінка повідомила, що на сайті “ОЛХ” оформила замовлення, після чого їй надіслали посилання. Перейшовши за ним, з її картки зняли 4 тисячі 558 гривень. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:05. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що між двома чоловіками 1985 р.н. та 1977 р.н. у барі під час розпивання спиртних напоїв виник конфлікт. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що один з чоловіків вдарив іншого рукою по голові, після чого той пішов до себе додому та взяв розкладний ніж, яким потім наніс один удар в живіт кривднику. Постраждалого доставили до Переяславської БЛІЛ з проникаючим пораненням. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Обвинуваченого затримали.

15:55. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом останніх трьох днів хтось проник до її будинку, пошкодивши балконні двері, та викрав будівельні матеріали. За цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

16:48. Переяслав. Поліції повідомили, що водій автомобіля Volkswagen їздить в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці встановили, що водій не порушує ПДР, а інформація про те, що він п’яний, не підтвердилася.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Ташані (Ташанська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що суд оголосив вирок у справі про вбивство Кирила Тлявова у Переяславі. Дізнавайтесь його тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору