ЖИТТЯ

26-річний чоловік, тіло якого знайшли у річці на Переяславщині, зник ще 25 травня

Як минули вихідні на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 та 28 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

27 травня, 18:41. Переяслав. Чоловік повідомив, що побачив в Instagram рекламу дешевих iPhone та вирішив замовити телефон. Надіслав оплату 18 тисяч 700 гривень на карту “продавця”, після чого йому перестали відповідати. Звернувся до поліції для інформування.

19:30. Траса Бориспіль – Дніпро. Поліції повідомили про ДТП – легковий автомобіль врізався у відбійник. За даними правоохоронців, ніхто не постраждав. Вони проводять перевірку.

21:40. Переяслав. Заявниця повідомила, що у сусідньому будинку чоловік б’є дружину. Врешті ця інформація не підтвердилася.

28 травня, 0:47. Студеники (Студениківська ТГ). Патрульні виявили чоловіка, який займався роздрібною торгівлею дизельного пального без відповідних документів. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:26. Дем’янці (Переяславська ТГ). Староста села повідомив, що чоловік конфліктує та вчиняє бійку зі своїми сусідами. Правоохоронці на місці події провели з чоловіком профілактичну бесіду .

11:00. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Hundai та Lanos. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:35. Дем’янці (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що у річці Альта виявили труп місцевого чоловіка 1997 р.н. Той зник 25 травня, його батько звертався до поліції щодо цього. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, що у Переяславі днями чоловік погрожував сестрі спалити її майно. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору