ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте полуничний джем із м’ятою

Полуничний джем з м’ятою – смачні та універсальні ласощі. Спробуйте приготувати.

Полуничний джем – щось середнє між варенням і мармеладом. Такий десерт можна мастити на млинці і печиво, використовувати як начинку для тістечок і кексів або просто їсти ложкою. А м’ята додасть особливого свіжого смаку. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 кг полуниць
  • 1 кг цукру
  • 30 г м’яти

Приготування

  1. Полуниці промийте і почистіть. Перемеліть блендером у пюре.
  2. Вилийте в каструлю і засипте цукром. Доведіть до кипіння на середньому вогні, потім зменшіть вогонь до слабкого.
  3. Варіть 30 хвилин, помішуючи джем і знімаючи пінку.
  4. М’яту наріжте дрібно, додайте в джем за 5 хвилин до кінця варіння.
  5. Розлийте джем по стерилізованих банках і закатайте кришкою.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору