ЖИТТЯ

У Переяславі автомобіль Volkswagen в’їхав у причіп з курми: фото з місця ДТП

У Переяславі сталася ДТП. Автомобіль в’їхав у причіп з курми.

30 травня близько 12:30 у Переяславі на перетині вулиць Соборної та Борисівське поле сталася ДТП. Автомобіль Volkswagen зіткнувся з причепом з курми. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

За попередніми даними від поліціянтів, які працювали на місці ДТП, Volkswagen Passat рухався вулицею Соборною в напрямку Інтернаціональної, перевищив швидкість та в’їхав у причіп з курми авто Škoda Octavia, яке перетинало дорогу вулицею Борисівське поле.

У Volkswagen значно пошкоджена передня частина. Ніхто з людей не постраждав, частина курей загинула. Дорогу було частково перекрито.

За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 28 травня у Переяславі сталася масштабна ДТП з трьома автомобілями. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору