ГРОШІ

У якому супермаркеті Переяслава купувати вигідніше: порівнюємо ціни у травні

У Переяславі працюють супермаркети чотирьох мереж: “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати вигідніше у травні?

Ми знову вирушили на вивчення актуальних цін у супермаркетах Переяслава. Інформатор дізнався актуальні ціни на типовий споживацький кошик наприкінці травня. У нього ввійшли куряче філе, тушка хека, молокосметана, оліякартопля, помідори, огірки, морква, капуста, цибуля, апельсини, лимони, цукордесяток курячих яєць, твердий сир та вершкове масло. У дослідження ми не вносили акційні ціни.

Сир не включили до загальних підрахунків, оскільки не доцільно порівнювати продукцію від різних торгових марок. Однак ціни на цей товар також повідомляємо.

Вартість твердого сиру (1 кг) така:

  • “АТБ” – 384 (“Звенигора Сметанковий”)
  • “Фора” – 399 (“Молочна Гільдія”)
  • “ЛотОК” – 475,34 (“Комо Тенеро”)
  • “ЕКО-маркет” – 359,94 (“Пирятин Король Сирів”)

ВИСНОВОК

Найбюджетнішим з нашого переліку став “ЕКО-маркет” (1063,96 грн), за ним йде “ФОРА” (1093,39), далі – “АТБ” (1125,58). Найвищі ціни у магазині “ЛотОК” (1237,04). Найдоступнішими товарами цього разу виявились цукор, картопля, капуста, апельсини, молоко та яйця. Найбільше потрібно заплатити за рибу та м’ясо.

Нагадаємо, що минулого тижня на базарі у Переяславі продавали багато овочів, зелені та розсади. Репортаж – за посиланням.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору