Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Житло на Переяславщині: що та почім можна купити у травні

Дім – місце, куди хочеться повертатися. На Переяславщині є вибір квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом.

Якщо ви в пошуку житла, Інформатор підібрав кілька актуальних варіантів квартир та будинків на продаж на Переяславщині. Дослідили для цього ресурс olx.

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА В ПЕРЕЯСЛАВІ

У центрі Переяслава продають затишну однокімнатну квартиру, розміщену на п’ятому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. Квартира житлового стану, вигідно розташована для комфортного проживання, у межах пішої прогулянки – парк, школа, дитячий садочок, маркети, пошта, зупинка транспорту та інше. Всі комунікації є, опалення – централізоване.

Кухня

Ванна кімната

Квартира у центрі міста

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 21,5 кв. м

Кількість кімнат: 1

Ціна: 588 тисяч 083 гривні

БУДИНОК У ГЛАНИШЕВІ 

У Гланишеві (Переяславська ТГ) продають будинок для повноцінного комфортного життя. Він у охайному житловому стані. Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Із комунікацій підведені: газове опалення, власна каналізація, світло, вода (колодязь/сільська башня з установленими фільтрами). Для підігріву води – бойлер. На території двору збудовані гараж, погріб, сарай. Поблизу є школа, дитячий садок, магазин, відділення пошти.

Будинок у Гланишеві

В будинку три кімнати

Ціна – 15 тисяч доларів

Розміщення: с. Гланишів (Переяславська ТГ)

Площа будинку: 63,10 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 551 тисяча 400 гривень

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА В ЦЕНТРІ ПЕРЕЯСЛАВА

У самому центрі Переяслава продають двокімнатну мебльовану квартиру, розміщену на першому поверсі. Санвузол роздільний, опалення централізоване. Також є побутова техніка: посудомийна та сушильні машини, холодильник, мікрохвильова піч. Є всі комунікації. Поруч – відділення банку, аптека, парк.

Одна з кімнат

Затишна кухня

Квартира мебльована

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 60 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 мільйон 139 тисяч 374 гривень

Нагадаємо, що на Київщині оптимізують роботу сервісних центрів МВС. Чи можна буде “скласти на права” у Переяславі, дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору