ЖИТТЯ

У Переяславі жінка вирішила, що її внук зник, а той був удома

Як минуло 29 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:49. Переяслав. Заявниця повідомила, що її син агресивно поводиться та кидається в бійку. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку. Справу передали на розгляд дільничому.

9:04. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між автомобілем та мотоциклом. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

11:55. Переяслав. Заявник повідомив, що з його банківської картки зняли 565 гривень, скориставшись закінченням дії його SIM-карти. Звернувся для інформування.

20:34. Переяслав. Жінка повідомила, що зник її внук 1976 р.н. Зазначила, що він пішов вранці з дому та не повернувся. Згодом стало відомо, що він не зникав, а був удома.

22:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення лікарні доставили хлопця 2006 р.н. Встановили, що він отруївся невідомою речовиною. Зараз здоров’я постраждалого стабілізувалося, загрози його життю немає.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині в Альті потонув 26-річний чоловік. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору