ЖИТТЯ

Як захистити смартфон у спеку: кілька простих порад

Як захистити смартфон у спеку? Маємо чотири прості поради.

Із настанням літа та підвищенням температури повітря зі смартфонами часто виникають проблеми. Вони можуть перегріватися, вимикатися через це та навіть виходити з ладу. Переяславська інтернет-компанія ХатаNET на своїй сторінці у Facebook опублікувала кілька простих порад, аби вберегти гаджети у спеку. Їх переповідає Інформатор.

Зменшіть яскравість екрану або ж увімкніть автоматичне регулювання в залежності від освітлення, щоб не перевантажувати акумулятор.

Не залишайте пристрій на сонці надовго, адже є високий ризик перегріву та навіть вибуху акумулятора.

Використовуйте оригінальні зарядні пристрої. Особливо вдень, коли температура сягає +30 градусів. Дешеві некомплектні зарядки можуть призвести до перегріву пристрою, а зовнішня спека посилить цей ефект.

Вимикайте Wi-Fi на смартфоні, якщо йдете з дому. Увімкнений параметр змушує ваш смартфон постійно шукати доступні мережі. А це теж сприяє нагріванню його компонентів.

Нагадуємо, що у рубриці “Інформатор вихідного дня” ми радили подивитись фільм “Палмер”. Про що він, дізнавайтесь за посиланням.

Партнерський матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору