ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: драматичний фільм “Палмер” розповідає про чоловіка та хлопчика, яких не сприймає суспільство

Фільм “Палмер” підіймає досить серйозні теми. Чи варто його подивитися?

У рубриці “Інформатор вихідного дня” ми продовжуємо розповідати про цікаві фільми, мультфільми, серіали та книги. Наша журналістка нещодавно подивилася американський драматичний фільм “Палмер” 2021 року від режисера Фішера Стівенса за сценарієм Шерил Ґерріеро. Головну роль Едді Палмера виконав Джастін Тімберлейк.

Фільм починається з того що, головний герой виходить із в’язниці. Відсидів за замах на вбивство та пограбування. У минулому він був успішним спортсменом – зіркою місцевої футбольної команди. Тепер, маючи за плечима судимість, повертається в рідне місто, щоби почати життя з чистого аркуша. Вдома на нього чекає старенька самотня бабуся, яка дозволила одній дівчині із сумнівною репутацією поставити на її подвір’ї трейлер. Там вона живе з маленьким сином та коханцем.

Едді Палмер змушений боротися за відновлення своєї репутації та довіри людей. Звичайно, із судимістю не хочуть брати на жодну роботу. Проте директор місцевої школи вирішив пошкодувати Палмера і дав можливість працювати у нього техпрацівником. Та й то – це лише тому, що бабуся головного героя має певні зв’язки – вона членкиня релігійної громади.

Водночас власну боротьбу із громадською думкою веде маленький Сем – син тієї дівчини із сумнівною репутацією. 9-річний хлопчина носить у волоссі шпильки, грається з ляльками, дивиться мультфільми про принцес. Навіть сам надягає костюм феї на Хелловін. І от саме в цей час двоє людей, марковані ярликами та закидані стереотипами, починають свою боротьбу проти суспільства.

Бабуся головного героя дуже прив’язалася до малого. Постійно кличе до будинку, годує, залишає на ночівлю, допоки його мати проводить свій час бозна з ким і як. Тим часом Палмер звикає до малого, мало не вважає власним сином. Всіляко підтримує, захищає від тих, хто не сприймає Сема. А таких протягом фільму було немало.

Нагадаємо, що в попередньому матеріалі цієї рубрики наша журналістка розповіла про незвичайний детектив “Ножі наголо”. Читайте тут.

Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору