ЖИТТЯ

“Переяслав” був сильнішим за “Матадор”, а “Дніпро” не програє: огляд четвертого туру чемпіонату з футболу

Лише “Дніпро” досі не програвав у чемпіонаті Переяславщини з футболу. Чим ще був цікавий четвертий тур?

У суботу, 3 червня, відбувся четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Після нього “Дніпро”, досі не програвши жодного матчу (єдиний, хто на це спромігся), одноосібно очолив турнірну таблицю. “Матадор” сенсаційно, але справедливо програв “Переяславу”. А Мирне здобуло свою першу перемогу. Про все це розповідає Інформатор.

“Переяслав” – “Матадор” (Переяслав) 3:1 (Столяренко, Погодін, Іващенко – Євпак)

Нарешті “Переяслав” емоційно зібрався і показав гідну гру. Після жахливого старту сезону виникли припущення, що цю команду можна вважати найслабшою у місті. Бо і “Бурти”, і “Матадор” виступали впевненіше. Однак, здається, футболісти “Переяслава” по-спортивному розізлилися і змусили скептиків почекати із висновками. “Матадору” не пощастило опинитися на шляху цього надмотивованого колективу.

Цього разу “Переяслав” був командою із гравцями досить пристойного, як для нашого району, рівня, але там, де класу не вистачало, вони брали характером. Вони взагалі не збиралися грати від захисту із де-юре потужнішим суперником, а завзято бігли в атаку, що найголовніше – це приносило плоди. Не було відчуття, що комусь у цій грі пощастило, а комусь навпаки (хоча, будьмо чесними, багатьом ударам “Матадора” забракло точності). “Переяслав” був сильнішим і чітко заявив, що збирається цьогоріч поборотися за медалі, можливо, навіть за “срібні”. Зараз у нього 6 очок, як і у “Матадора” з Вовчковом (Переяславська ТГ).

А що “Матадор”? Ні з Вовчковом, ні з “Переяславом” команда не вразила. Якщо минулої суботи були продуктивними хоча би банальні закидання на атакувальних гравців, то цього разу й того не було. У одного із фаворитів турніру наразі просто немає жодного ігрового малюнку, а принаймні щось вдається за рахунок кількох якісних футболістів.

“Дніпро” (Дівички) – “Бурти” (Переяслав) 5:0 (Висоцький, 44, 79, 90+2, Килипенко, 52, 63)

“Дніпро” зараз видається надпотужним – три перемоги у трьох матчах із різницею м’ячів 16:1. Однак ні Циблі, ні Мирне, ні навіть “Бурти” не є тими суперниками, де підсумковий результат міг би бути інакшим. Та й “Бурти”, до слова, протрималися майже весь перший тайм, а “посипалися” лише у другому. Симпатична переяславська команда й сама мала нагоди забити, тож рахунок міг не бути таким розгромним. Втім, із тим, що “Дніпро”, як кажуть, з іншої футбольної планети, посперечатися важко.

Видно, що дівичківці мають клас, непогано відчувають на полі один одного. Але одне питання залишається відкритим: як вони діятимуть, коли гра складатиметься не за їхнім сценарієм? Чи є у них той самий характер? Можливо, “Матадор” наступної суботи допоможе нам це дізнатися.

Циблі (Циблівська ТГ) – Мирне (Вороньківська ТГ) 0:1 (Мельник М., 77)

Матч двох аутсайдерів вийшов малорезультативним. Єдиний гол приніс Мирному першу перемогу, і тепер дебютант турніру не у такому вже й безнадійному положенні. У Мирного стільки ж очок, як у Цибель та “Буртів”. А у першому колі ще є непроведений матч із “Буртами”, тому можна буде потроху підійматися до середини турнірної таблиці. А Циблям варто задуматися і почати щось робити, аби перемога у першому турі над “Переяславом” так і не залишилася єдиною для них.

Нагадаємо, що у третьому турі “Бурти” зробили вагому заявку, щоб вважатися другою за силою командою у Переяславі. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору