ЖИТТЯ

Погода на 6 червня: у Переяславі буде тепло та без опадів

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 24 градуси.

У вівторок, 6 червня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 14 градусів тепла. Максимальна після обіду – 24 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 29 та 68 відсотками протягом доби. Тривалість дня 6 червня – 16 годин 13 хвилин. Завтра день буде довшим на 1 хвилину, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:46, а захід – о 20:59.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1921 році – 32 градуси тепла, а найнижчу в 1933-му – 2,9 градуса тепла.

Народні прикмети:

У цей день вшановують пам’ять преподобного Симеона стовпника на Дивній горі, чудотворця. Погоду 6 червня у минулі часи передвіщали бджоли: якщо вони роєм гудять на горобині, що квітне, – завтра буде ясний день. У цей час у садах цвітуть пізні сорти яблунь, вишень.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору